Фън Шуй и цветята

Здравец
Според старите поверия, ако държите саксия здравец на прозореца в дома си ще се радвате на вечно здраве и щастие.

Босилек
Босилека е символ на материално благополучие.Стрък босилек може да носите в джоба си за подобряване на доходите.Напръскайте пред дома и офиса си с запарка от босилек ,за да привлечете повече клиенти.

Канела
Запарка от канела може да прибавите в препарата за почистване в дома и офиса си и разнесете из всички помещения.Това ще привлече повече клиенти и дъжд от всякакви пари.

Дървото на живота
Наричано още Дървото на парите,Красула е суколентно растение.За разлика от кактуса ,то няма бодли и събира в листата си запаси от вода.Израстването му се свързва с личното израстване и просперитет.Колкото повече расте,толкова се подобрява и благосъстоянието и изобилието.

Орхидея
Тя е символ на плодородието ,красотата и духовното израстване.Помагат за развитие на творчеството.

Бамбук
Носи щастие в дома.Сложете пръчки бамбук във ваза и сменяйте водата през 10 дни.Може да бъде засят и в градина.

Хризантемата
Помага за баланса и мира.С нея винаги ще имате разбирателство с партньора.Помага за преодоляване на егото и вслушване в думите на другия.С нея ще имате баланс между разум и чувства.

Драцената
Тя помага да не изпаднете в песимизъм и меланхолия.Веднага ще ви върне тонуса и музата и вие отново ще бъдете активни и позитивни.

Цветята във ваза
Живите цветя във ваза носят радост и изобилие.Може да бъдат свързани с всички аспекти на живота.Важното е да не допускате да се превърнат в хербарии.Трябва да са пресни и да радват окото.Според старо поверие на 13ти ,ако държите бели цветя във ваза ще привлечете парите в живота си.

Цветята чуват.Имайте това в предвид , че те стават свидетел на всичко случващо се около тях и запаметяват.Най-просто обяснено е ,че те съдържат голямо количество вода и се намират във водна среда.Говорете на вашите цветя,целувайте ги и се грижете за тях и те ще ви се отблагодарят подобаващо.Дори да не вярвате на всичко това,съгласете се ,че те определено разкрасяват и разведряват дома ви.В тяхната компания се чувствате винаги добре.Когато сте на някое място с красиви видове растения, се разведрявате и ралаксирате.Те успокояват духа и носят щастие.

Авторски права на Мартина Солис.Публикуването на текстовете е разрешено само с писмено съгласие от създателя.При цитиране на текстове и снимки ,посочването на източник е задължително.

Без категория
Leave a Comment

Трябва да бъдете Влезли сте като за да публикувате коментар.