10 ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА

10 ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА

Идеи за подарък? Всеки е изпадал в ситуация от забързаното си ежедневие да се наложи да измисли подарък в последния момент. Тази статия е наръчник за подаръци. Предлагам Ви различни варианти на идеи за подаръци , които са универсални. Подходящи са за всякакви случаи и са по вкуса на всеки един човек.

  1. Книга

Книгите са прозорец към Света и Въображението и са подходящ подарък за мъж. Много пъти съм чувала ,че е трудно да се измислят подаръци за мъже. Ето едно практично решение.

подарък книгапоредица книги

За по голям бюджет можете да подарите поредица от книги. Няколко пъти в Casa Flora ми се случи да опаковам колекция златни книги и с радост бих приела подобна изненада.

Към тези книги добавете и книгоразделител.  Всеки човек има нужда от него. Колкото повече, толкова по-добре.  В книжарниците и в различните държави има голямо разнообразие от интересни книгоразделители.

Оригинален подарък за рожден ден може да бъде лампичка за книга. Всеки си мечтае миг преди да се унесе в сладки сънища да е в леглото с любима книга. Това е една от любимите ми вещи. Предлага се в различни цветове и един от предпочитаните подаръци за мъж.

  1. Картина

Картините са радост за очите и духа. Изкуството е един красив подарък за всеки човек и остава за вечни времена и поколения.

Можете да намерите красиви миниатюри и големи маслени картини в Casa Flora . Репродукциите с високо качество също ще са оценени от всеки естет. Картини с цветя , според  Фън Шуй носят плодородие и изобилие в Дома.

картина

Можете да подарите и друг вид изкуство. Статуя на Буда, Венера, Рога на изобилието или статуетка на двойка влюбени . Биха донесли на притежателя и близките му  Мир, Красота, Богатство и Любов .

  1. Ваза

Към всяка Ваза можете да добавите и цветя. Двойка красиви вази също е чудесна идея и влиза в класацията за подаръци за мъже. Могат да бъдат украшение към интериора, символ на Любовта и да съхраняват прекрасните букети и стръкове цветя.

ваза

  1. Шал

Тук отново можете да поиграете с бюджета. Това е аксесоар , който може да бъде подаряван многократно. Дамски шал можете да подарите на своята приятелка или любима. Красив плетен шал би попълнил идеално гардероба.

дамски шал

Мъжки шал е също едно добро решение за господата, което им придава изисканост и предпазва от студения вятър. Когато сте решили подаръка да е по-специален, можете да потърсите някоя известна марка и бъдете сигурни, че ще е вечен. Внуците на Вашият любим човек ще Ви благославят.

мъжки шал

  1. Вино

Тук идва ред на нашите партньори и съседи Casa Vino. Виното е винаги добър избор и също можете да разчитате на различни цени. Ценовия диапазон е голям и към виното можете да добавяте различни аксесоари или кутия с вина.

винокутия с вина

Комплект  чаши  е винаги добро решение за всеки любител. Много бих се зарадвала на една огромна персонална чаша или гарафа . Комплект с принадлежности за вино, можете да намерите и в комбинация със шах.

  1. Логическа игра

Така от Виното неусетно преминахме към следващото ми предложение. Шаха е добър избор. Той развива ума, любима игра за всеки и красив аксесоар. Таблата също носи радости в студените дни пред камината или на плажа с мента и тоник в ръка.

За развиване на умствени умения фаворита ми е Дженга. Тази игра може да се играе от един човек и от много.  Стратегическа е и напомня на цветните пръчици Микадо. В книжарниците можете да откриете голямо разнообразие от логически игри на разнообразни цени.

  1. Картичка с Пари и сувенир.

Картички за Рожден ден можете да откриете в магазин Casa Flora. Всяка от картичките ни е като Приказка и към нея има придружаващ плик. Картичка за Имен ден , Сватба и  Кръщене във формата на плик, също можете да откриете при нас. Картичка с цветя е предпочитан и търсен артикул.

картичкасувенир

Предлагаме и малки сувенири. Мисля, че освен красивата картичка , когато подаряваме пари,  може да добавим нещо малко и красиво. Сувенирът е добро допълнение и към друг подарък и напомня на вашият любим човек за Вас всеки път, когато го зърне.

  1. Ваучер за покупка в магазин или ваучер за СПА

Хубаво е, че някои магазини работят до 22.00 ч и можете да вземете ваучер за подарък. Друга идея е да подарите ваучер за масаж. Има различни видове масажи: Класически, Султански масаж от 4-ри ръце, лечебен, ободряващ , релаксиращ и други.

ваучер

Ваучер за почивка е също добра идея за подарък за рожден ден или сватба.  Дестинациите са много и с различни ценови диапазони.

  1. Чашки за шотове

Този подарък е подходящ и когато сте на почивка. Вместо магнитче можете да подарявате на приятелите и близките си чашки . Една или комплект , те винаги са подходящи и носят усмивки. Чаши за шотове в рулетка е забавна игра и предразполага към забавления в  голяма компания.

шотове

Към подаръка можете да добавите и рецепти за шотове.  Заложете на рецепта за желирани шотове и ще изненадате вашите любими хора и техните близки.

10.Часовник

Часовниците са винаги добра идея за подарък. Не забравяйте да вземете символична стотинка за откупването на вашият подарък. Според поверие подаряването на часовник отмерва времето ви заедно, но след като е закупен, то не важи.

ръчен часовникбудилник

Часовникът може да бъде ръчен , дамски часовник или за Вашият любим. Тематичен часовник е прекрасна идея за музикант, шивач, дете, изискан стил. От будилник в дома има нужда всеки, дори да го използва за красив аксесоар.

букет 101 рози

Към всеки подарък в Casa Flora можете да закупите цветя и картички на адрес: гр. Варна ул“Бенковски“ 3 или в онлайн магазина ни www.casaflora.bg  24 часа в денонощието.

Авторски права на Мартина Солис. Публикуването на текстовете е разрешено само с писмено съгласие от създателя. При цитиране на текстове и снимки, посочването на източник е задължително.

 

 

 

Без категория , , , , , , ,

Коментарите са затворени

Call Now Button