За Нас

 

За нас

Студио за цветя и изкуство Casaflora e място, където ще откриете вълшебни и уникални букети, аранжировки, подаръци и украси.

Място, в което животът кипи, а красивите и разноцветни произведения от цветя пълнят окото и пораждат възхищение.

Студиото, като физически магазин и он лайн магазин за цветя Casaflora са сбъдната фантазия на нас- флористите, които сме го създали.

Златина и Ели.

Това сме ние. Тези, които създават цялото цветно вълшебство и които стоим зад този цветен рай. Независимо дали имаме поръчка за весел мъжки букет  от зеленчуци или сватбена украса, винаги влагаме  цялата си любов в това. А резултатите- о, те са известни на всички. Опитът ни като флористи датира от далечната 2005 година и от тогава цветята са нашето призвание.

Ние сме креативни флористи , които обичат нови експерименти. Винаги  сме в  готовност да изготвим креативни кошници с цветя, да опаковаме безумно красиво вашите подаръци или да аранжираме най-прекрасните сватби.

И не, не е пресилено ако кажем,че в Casaflora създаваме вълшебни усмивки, защото ги виждаме  в лицата на своите клиенти всеки път, когато доставяме цветя на адрес или виждаме  поредната щастлива булка с нейния сватбен букет.

Това сме Casaflora-  Злати и Ели, готови винаги с много любов да претворим най-смелите цветни мечти на своите клиенти в невероятни букети, аранжировки и куп други неща на достъпна цена и отлично качество.

И разбира се, всичко това Ви го доставяме до адрес в град Варна.

Или по Еконт в цялата страна.

Доверете ни се и ще останете очаровани!

 

Коментарите са затворени

Call Now Button